U trendu

Poklon paketi koje će biti podeljeni na dodeli Oskara

Nominovani za prestižnog Oskara, nagrade američke Akademije filmskih umetnosti, čija je 96. svečana dodela u toku u pozorištu Dolbi u Los Anđelesu, dobiće vredne poklon pakete, preneo je američki časopis Vaniti fer (Vanity Fair).

Poklone neće dobiti svi, već samo nominovani u glavnim kategorijama – za najboljeg glumca i glumicu, najbolju sporednu mušku i žensku ulogu, najbolju režiju i najbolji film.

Svaki poklon je vredan oko 180.000 dolara, ali će oni koji ga dobiju morati da ga prijave poreskoj upravi jer podležu oporezivanju.

Pokloni uključuju tri vaučera za odmore – boravak u planinskoj kući sa pet zvezdica u Švajcarskoj, tri noćenja na ostrvu Sent Bartelemi u Malim Antilima, i sedmodnevni boravak u velnes klinici u Kaliforniji.

Od preparata biće između ostalog kapsule za očuvanje jetre na prirodnoj bazi, napitak na bazi kolagena, a od hrane – biskviti od indijskog oraha bez glutena, bombone sa ukusom trešnje bez šećera, kokice sa ukusom škotskog viskija, karamele i bele čokolade. Biće i neobične kocke šećera sa ukusom šampanjca.

Pokloni podrazumevaju kvalitetnu kozmetiku koja ne zagađuje životnu sredinu. Biće i skupocena vina, aparati za domaćinstvo kao što je portabl roštilj. Naći će se i odeća, cipele i druga luksuzna modna galanterija.

Neće biti zaboravljeni kućni ljubimci, koji će dobiti veganske obroke kao znak podrške udruženju PETA.

Poklone ne organizuje Akademija, već marketing agencija Distinktiv asets (Distinctive Assests) koja od 1999. godine obezbeđuje poklone za Oskare, ali i za druge ceremonije sa slavnim ličnostima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar