Pokušala da se ubije, prešla u islam, a sada je izvela svoj najveći hit i oduševila sve (video)

Nekada popularna pevačica Šinejd O’Konor, koja se takođe predstavlja pod imenom Shuhada Sadaqa otkako je prešla na islam, vratila je mnoge u devedesete godine izuzetno emotivnom izvedbom njenog najvećeg hita „Nothing Compares 2 U“ u emisiji „The Late Late Show“.

Pesma koju je napisao Princ izdata je 1990. godine i za vrlo kratko vreme postala je svetski hit. I danas je neretko možemo čuti na radio stanicama.

U razgovoru za „The Late Late Show“ Šinejd je govorila o tome kako je nastala pesma te o njenom odnosu s Princom. Zanimljivo je da je ekscentrični muzičar baladu „Nothing Compares 2 U“ prvobitno napisao za svoj bend The Family, ali pesma se našla na drugom studijskom albumu irske pevačice.

O’Konor je ispričala d je Princ jednom prilikom napao nakon što je snimila njegovu pesmu. Posle toga nikada više nisu bili u dobrim odnosima.

„Jednom prilikom pokušao je da me prebije, a ja sam se branila. Bilo je to veoma zastrašujuće iskustvo. Bio je na teškim drogama“, kazala je 52-godišnja muzičarka.

I danas, kaže pevačica, kada peva „Nothing Compares 2 U“, misli na svoju majku koju je izgubila sa 18 godina.

Njena ponovna izvedba hita iz devedesetih oduševila je korisnike interneta, a naročito njene fanove koji godinama čekaju da je ponovo čuju.

Inače, Šinejd je otkrila pre nekoliko godina da boluje od bipolarnog poremećaja, a nedavno je ponovo zabrinula javnost nakon što je na Fejsbuku objavila video u kom otkriva da je poslednje dve godine provela želeći da se ubije jer je u potpunosti sama i nema nikoga u životu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.