U trendu

Posle šest godina, slavni glumac konačno uhvaćen u ženskom društvu (foto)

Holivudski glumac Tom Kruz pre šest godina razveo se od glumice Kejti Holms, i od tada nije bio u ljubavnoj vezi niti je viđen u ženskom društvu. Zbog toga najnovije fotografije na kojima je uhvaćen s nepoznatom plavušom ukazuju na to da je najzad spreman za novu vezu

Kada se 2012. razveo od treće supruge Kejti Holms s kojom ima ćerkicu Suri, Tom se potpuno posvetio karijeri. Okrenuo se poslu i ređao filmske hitove zbog čega je u jednom trenutku bio na vrhu liste najplaćenijih glumaca u Holivudu. Svoju pažnju je okrenuo i sajentološkoj crkvi čiji je član već decenijama, i godinama ga nisu povezivali ni sa kim niti je viđen u ženskom društvu, te se činilo da mu je ljubavni život na poslednjem mestu.

U utorak je, međutim, uhvaćen u društvu nepoznate plavušom. Dok su zajedno odlazili sa snimanja u Los Anđelesu, okupljeni paparaci su ih fotografisali, a 56-godišnji Kruz nije krio dobro raspoloženje. Dok je glumac bio u svom prepoznatljivom izdanju, farmerkama i tamnoj majci, njegova prijateljica opredelila se za još ležernije izdanje. Nosila je crnu trenerku i udobne patike, a kosu je podigla u visoki rep.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.