Poslednja poruka Dilanu od Brende slama srca: „Nedostajaćeš mi svake sekunde…“ (foto)

Filmski i televizijski glumac Luk Peri  preminuo je u ponedeljak ujutru u 53. godini života od posledica moždanog udara.

Prerani odlazak Perija, najpoznatijeg po ulozi Dilana Mekeja u hit seriji iz 90-ih godina prošlog veka „Beverli Hils 90210“, pogodio je mnoge njegove kolege i obožavaoce, koji su do poslednjeg trenutka verovali da će se oporaviti od moždanog udara koji je pretrpeo par dana ranije.

Posle objavljivanja tužne vesti, bilo je mnogo poruka fanova i kolega koji su se na društvenim mrežama opraštali od voljenog glumca.

Jedna od onih koji su Luku pre samo par dana uputili snažnu poruku podrške i poželela mu brz oporavak, bila je i njegova partnerka iz Beverli Hilsa, Šenon Doerti.

Mnoge generacije pamte ih kao jedan od najvoljenijih ljubavnih parova sa malih ekrana, Dilana i Brendu, a Šenon je, čim je saznala za zdravstvene probleme voljenog kolege, na Instagramu podelila fotografiju njihovog televizijskog zagrljaja i uz nju napisala emotivnu poruku. „Prijatelju moj. Držim te čvrsto i dajem ti snagu. Možeš ti ovo“, poručila mu je neposredno nakon što je završio u bolnici.

Peri ipak nije izdržao i preminuo je okružen porodicom u bolnici u Los Anđelesu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.