Pozirala polunaga: Supruga slavnog glumca ostavila sve bez daha (foto)

Hilarija Boldvin, instruktorka joge i supruga holivudskog glumca Aleka Boldvina (62), pre tri meseca rodila je peto dete, a već je uspela da vratu željenu težinu i oblik tela pa redovno postavlja fotografije na društvene mreže i dobija mnoštvo pozitivnih komentara.

Poslednje što je stavila na Instagram je fotografija na kojoj pozira u donjem vešu od crne čipke, dok u naručju drži sina Edvarda, svoje najmlađe dete.

Fotografijom je oduševila korisnike Instagrama.

„Ova majka izgleda sjajno, bez celulita ili kože koja nije zategnuta, kao da nikada nije rađala“, jedan je od komentara.

Dobila je skoro 50.000 lajkova, a njeni pratioci nisu štedeli komplimente.

Ipak, neki pratioci su smatrali da preteruje sa takvim fotografijama.

„Zašto stalno moraš da slikaš u donjem vešu“, Želela si da pokažeš svoje telo ili svoju slatku bebu?“, neki su od negativnih komentara.

Hilarija ima savršeno izvajano telo i vitku liniju ima zahvaljujući intenzivnom vežbanju, kako pre i tokom trudnoće, tako i ubrzo nakon nje. Ona je instruktor joge i pilatesa, pa tačno zna kako da ostane fit.

Istakla je da uvek nađe vremena za vežbanje uprkos tome što vodi računa o petoro dece, a dodala je i da i njih uključuje u svoj plan treninga.

Inače, Hilarija i Alek imaju petoro dece, sedmogodišnju ćerku Karmen, sinove Rafaela, Leonarda, Romea i najmlađeg Edvarda. Alek iz prvog braka sa Kim Bejsinger ima ćerku Ajerland (24).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.