Poznata glumica potvrdila da je u vezi s predsedničkim kandidatom (foto)

Američka glumica Rosario Doson (39) potvrdila je nagađanja o tome da je u vezi sa američkim demokratskim senatorom i predsedničkim kandidatom Korijem Bukerom, opisavši ga kao „predivno ljudsko biće“ kome se veoma divi.

Senator Buker je ranije novinarima kazao da je „u vezi s nekim posebnim“.

Na pitanje novinara kako se razvija veza s Bukerom, Doson je odgovorila: „Za sada predivno. On je predivno ljudsko biće. Lepo je provoditi vreme zajedno kad god možemo…a oboje smo vrlo zauzeti poslovima. Divno je biti s nekim koga poštujete, volite i divite mu se, s čovekom koji je vrlo drag i pažljiv“.

Doson je američka glumica portorikanskog i afro-kubanskog porekla. Jedna je od osnivača hispanofone organizacije „Voto Latino“.

Pažnju je privukla kao tinejdžerka nastupom u kontroverznom filmu „Kids“, nakon čega je usledio niz zapaženih uloga u rasponu od niskobudžetnih nezavisnih filmova do velikih blokbustera. Među njima su hitovi poput filma „Men in Black II“ i „Rent“.

Njujork post je u januaru pisao o tome da se glumica i bivši gradonačelnik Njuarka (Nju Džersi) viđaju od decembra 2018. godine.

Američki demokratski senator iz Nju Džersija Kori Buker (49), početkom februara je najavio da će biti jedan od kandidata u predsedničkoj trci 2020.

Buker je odrastao u Nju Džersiju, pohađao je univerzitete Stenford i Jejl, a bio je i dobitnik Rods stipendije pre nego što se vratio u Džersi.

Godine 2006. postao je gradonačelnik Njuarka, najvećeg grada u Nju Džersiju, a pre sedam godina postao je senator.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.