Poznati glumac podelio radosnu vest: Postaje otac po šesti put (foto)

Glumac Džejms van der Bik podelio je radosnu vest da će njegova porodica postati bogatija za novog člana i da če on dobiti uskoro šesto dete.

View this post on Instagram

Thrilled beyond belief to announce that another little bundle of joy has picked us to be their family. We chose to have our first ultrasound on camera with our #DWTS crew capturing the result – something I NEVER thought we’d ever do… but @vanderkimberly and I have been through three of those first appointments to discover either no heartbeat, or no baby, and she wanted to share this moment. Miscarriage (a word that needs a replacement – nobody failed to “carry”, these things sometimes just happen) is something that people rarely talk about, and often go through in secret. But there needs to be zero shame around it, or around giving yourself the time and space to grieve. We decided to put ourselves out there – not knowing what we’d find – in an effort to chip away at any senseless stigma around this experience and to encourage people who might be going through it to open themselves up to love & support from friends and family when they need it most. Happily, for us – this time- we walked out with tears of joy. #AndThenIDancedAQuickStep. • Pic by @jilliangoulding

A post shared by James Van Der Beek (@vanderjames) on

Junak serije „Dosonov svet“ nije nikada krio da je veoma posvećen otac i velika podrška svojoj supruzi u odgajanju dece.

„Presrećni smo što možemo da objavimo da nas je još jedno klupko sreće odabralo da mu budemo porodica“, napisao je ponosni tata na Instagramu uz objavljenu fotografiju cele porodice na okupu.

Otkrio je i da je njegova supruga Kimberli imala tri spontana pobačaja do sada.

„Pobačaj je nešto o čemu ljudi retko razgovaraju i često prolazi u tajnosti. Ali to ne sme da se posmatra kao sramota“, istakao je i dodao da je u takvoj situaciji važno samom sebi dati prostora i vremena kako bi tugovali.

Glumac je sa suprugom rekao sudbonosno „da“ 2010. godine, a danas su roditelji četiri ćerki Gvendolin, Olivije, Emilije i Anabel Lije, ali i sina Džošue.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.