U trendu

Pre 20 godina snimila je veliki hit s Merlinom: Danas živi na selu i čisti štalu, a izgleda bolje nego ikad

Ivana Banfić, pevačica koja je obeležila regionalnu muzičku scenu 90-ih, oduševila je svoje pratioce na Instagramu novom objavom.

„Samo prirodno“, napisala je Ivana Banfić uz fotografiju na kojoj čisti štalu.

Ivana se s porodicom pre nekoliko godina preselila u Staru Drenčinu, mesto udaljeno 11 kilometara od Petrinje. Tamo sa suprugom Krunom i sinom Janom živi u staroj kući koju je nasledio njen suprug.

„Želeli smo kao porodica neku promenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo“, rekla je pre nekoliko godina za Index.hr.

„Grejanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava s kojima se do sada nismo susretali. Lepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva… Sve je to zabavno i novo“, dodala je.

Banfićeva je bila u braku sa menadžerom Robetom Magićem, koji je trajao dvanaest godina, a pevačica se zatim razvela i odala alkoholu.

Prijavila se na kliniku za odvikavanje 2005. godine i uspela da prebrodi težak period.

Kako je hrabro nastavila život dalje, Ivana Banfić je pronašla ljubav svog života, Krunu Ladišić.

Tajno su se venčali i želeli da postanu roditelji, međutim usledio je težak period. Prva trudnoća Ivane, koja je tada već godinama žudela za detetom, nije prošla dobro. Imala je spontani pobačaj, a ubrzo je stigla sreća u vidu sina Jana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar