Prelepa trudnica planira da se porodi u Splitu?

Skoro svi srpski i hrvatski mediji nedavno su objavili da je Severina (44) trudna tri meseca, a sada pišu da će drugo dete na svet doneti u svom rodnom gradu.

Naime, pevačica navodno ima puno poverenje u lekara koji je brinuo o njenoj trudnoći kada je rodila Aleksandra (5), pa kako je tada insistirala, tako i sada želi da rodi u toj bolnici.

– U pitanju je državna bolnica u kojoj je i Seve došla na svet. Tamo radi i ginekolog koji je o njoj brinuo dok je prvi put bila trudna, a i kasnije je kod njega odlazila na preglede. Čim je saznala da je u drugom stanju, ona je otišla na pregled upravo u Split i odmah rekla Igoru da tamo želi da rodi – rekao je dobro obavešten izvor.

Kojić se složio jer mu je najbitnije da sve bude kako treba, tako da će poslednje mesece Severinine trudnoće provesti upravo u njenom rodnom gradu. Srećne vesti Seve i Igor su malom Aleksandru rekli tek nedavno. Ona je sada u trećem mesecu trudnoće i svi su jako srećni. Severina je želela da prođe malo vremena i da za prinovu kažu Igorovim roditeljima, ali i njenoj mami – dodaje.

Igor (29) i Severina su nakon odmora u Veneciji otišli u Split, gde je pevačica uradila ultrazvuk i sve potrebne preglede.

Lekari su budućoj mami rekli da je sve u redu i da bez problema može da radi, ali umereno. S obzirom na to da će Severina roditi u 45. godini, njen organizam odlično reaguje na trudnoću. Ona je odmah obavestila osoblje i svog ginekologa da želi da je on porodi, što je on dočekao sa oduševljenjem. Severina i Igor će se na leto preseliti u Split, gde će dočekati naslednika – završava izvor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.