U trendu

Preminuo jedan od najpoznatijih francuskih glumaca (foto)

Poznati francuski glumac Gaspar Ulije preminuo je nakon „teške nesreće na skijanju u Alpima“, saopštila je njegova porodica.

Glumac, dobitnik Cezara, bio je na skijanju kada se sudario sa drugim skijašem na raskrsnici između dve staze i zadobio ozbiljnu povredu mozga. Helikopterom je prevezen u bolnicu gde je preminuo sat vremena kasnije. Lokalne vlasti su otvorile istragu o nesreći, navodi AFP.

Ulije (37) je bio poznat po ulogama u brojnim filmovima, od kojih su najpoznatiji “Hanibalov uspon“, “To je samo kraj sveta“, “Veoma duge veridbe“ i poslednji “Sen Lauren“ i dobitnik je dve nagrade Cezar Evropske filmske akademije.

Gaspar je, kao jedna od novih i sjajnih zvezda francuske kinematografije trebalo da igra glavnu ulogu u novom Marvelovom serijalu „Moon Knight“, jednom od najiščekivanijih ove godine.

Osim sjajnih filmskih i televizijskih angažmana, Ulije je u javnosti bio poznat i kao jedan od najatraktivnijih muškaraca.

Naime, čitateljke portala Match.com su pre nekoliko godina učestvovale u anketi šta čini „savršenog“ muškarca, a rezultat njihovog glasanja pokazao je da bi miks ove tri poznate osobe bio pravi izbor: kombinacija engleskog fudbalera Dejvida Bekama, glumca Majkla Fasbendera i francuska filmska zvezda – Gaspar Ulije.

Bio je i zaštitno lice Šanelovog parfema Bleu de Chanel.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar