U trendu

Prepoznajete li je: Evo kako je Severina izgledala pre operacija (foto)

Pop pevačica Severina Vučković pojavila se na sceni početkom devedesetih godina, ali je njena karijera krenula uzlaznom putanjom početkom dvehiljaditih.

Pored brojnih hitova, tokom karijere ređala je i razne skandale, od eksplicitnog snimka, preko burnog rastanka sa ocem njenog sina Milana Popovića, razvoda od Igora Kojića, do svađe sa rođenim sestrama. I njen fizički izgled decenijama privlači pažnju javnosti, te se čini da je Seve, koja je ove godine proslavila 50. rođendan, otkrila tajnu večne mladosti i danas izgleda bolje nego ikad. Ipak, čini se da je za njen fantastičan izgled zaslužna i plastična hirurgija.

U prilog tome ide i nedavno objavljena crno bela fotografija na jednom Instagram profilu na kome se vidi pevačica s početka karijere i evidentne promene na njenom licu.

Može se zaključiti da Severina sada izgleda mlađe nego na samom početku. Iako bi je mnogi prepoznali, evidentno je da se pevačica podvrgla određenim intervencijama kako bi danas izgledala ovako.

Ipak, Seve je priznala samo jedan – operaciju nosa.

“ Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav ni ružan. Dođe ti tip i kaže, ja bih malo taj nos sredio i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problem s disanjem posle operacije, ne pre. Ali je lepši nego moj rođeni. Što jest, jest“, ispričala je svojevremeno za medije hrvatska pop zvezda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (5)