U trendu

Pretekla Madonu: Evo koja pevačica je najbogatija na svetu

Rijana je karijeru počela kao pevačica, oprobala se i na filmu, a u poslednje vreme bavi se pretežno kozmetikom i modom. Njen trud i svestranost su se itekako isplatili jer je magazin Forbes 31-godišnju zvezdu sa Barbadosa proglasio najplaćenijom ženom u muzičkoj industriji, a bogatstvo joj je procenjeno na čak 600 miliona dolara.

Tako je pretekla Madonu koja je ‘teška’ 570 miliona dolara, Selin Dion i njenih 450 miliona dolara, Bijonse sa 400 miliona dolara i Tejlor Svift sa 360 miliona dolara.

Rijana je prve milione ‘zgrnula’ muzičkim hitovima, turnejama i albumima, ali Forbes piše da je najveći dwo stekla partnerstvom s LVMH-om, francuskim modnim gigantom pod čijim su okriljem Luj Viton, Dior, Žavinši i mnogi drugi. Naime, sa njima pevačica deli vlasništvo nad svojom uspešnom linijom šminke ‘Fenty Beauty’.

Osim kozmetike, dizajnirala je ‘Savage x Fenty’ donje rublje, a nedavno je, opet u saradnji s LVMH-om, pokrenula ‘Fenty’ liniju odeće visokog kvaliteta. Prva kolekcija je lansirana 22. maja, a sigurno će joj u budućnosti doneti još koji milion,

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.