U trendu

Priča o Dženifer Koneli (II deo)

Čak i najverniji obožavaoci Dženifer Koneli ne znaju da se ona okušala i u pevačkim vodama. Sredinom osamdesetih ona je za japansko tržište izdala singl „Monologue Of Love“. Verovali ili ne ona peva u toj pesmi na japanskom, uz pratnju klasičnih instrumenata. Na drugoj strani ploče je „Message Of Love“ – intervju sa njom uz pozadinsku muziku.

Učila je glumu kod poznatih učitelja kao što su Roj London (Roy London) i Hauard Fajn (Howard Fine). Provela je dosta vremena u klasičnom teatru, između ostalog, učeći improvizaciju.

Dženifer tečno govori italijanski i španski. Jedna je od najprizemnijih ljudi u Holivudu jer nikada nije dopustila da joj slava udari u glavu. Sigurno važi za jednu od najinteligentnijih glumica, a svakako za nekog ko ostavlja sagovornika u nedoumici da li je lepša ili pametnija.

Filmografija od 1991. godine:


    The Rocketeer (1991)
    Career Opportunities (1991)
    Heart of Justice (1992)
    Mulholland Falls (1996)
    Inventing the Abbots (1997)

Režiser Aleks Projas (Alex Proyas) poziva 1998. godine Konelijevu da se pridruži filmu „Dark City“. Ovo je vrlo neobičan film, vizuelno veoma zadivljujuć, ekstravaganca naučne fantastike. Dženifer je za ulogu u ovom filmu (igra suprugu glavnog lika) dobila izvanredne kritike. Iako film nije pobrao neki uspeh na blagajnama, dobio je sve pohvale kritike.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.