Privatna kuvarica otkriva: Evo šta zaista jedu slavne mršavice

Bivša kuvarica glumice Gvinet Paltrou progovorila je o njenoj ishrani i obrocima koje joj je pripremala. Kako kaže Kejt MekAlun, ti obroci najčešće su se sastojali od trava i povrća.

Među klijentima MekAlun bili su i Miranda Ker i Steven Spilberg, a za Gvinet je počela da kuva u vreme dok je oskarovka bila udata za Krisa Martina. Otkrila je da u to vreme slavni par „nije jeo ništa“.

„Kad sam počela da kuvam za njih, ona je snimala Iron Man (2008. godine). Njen asistent me odmah upozorio da oni ne jedu ništa. Veoma su strogi u svom režimu ishrane, izbegavaju sve šećere, slatkiše, mlečne proizvode i jedu samo povrće“, rekla je Kejt za News.com.

„U početku sam trudila da se držim uputa, ali shvatila sam da sve više hvale moju hranu kako u nju dodajem više sastojaka. Tako je to kad počnete da jedete nešto drugo, a ne samo travu“, dodala je.

Kad je reč o Mirandi Ker, Kejt kaže da ona jede sve ono što i u javnosti tvrdi da jede.

„Upoznala sam je tokom braka sa Orlandom Blumom. Oboje su voleli laganu piletinu i karije sa kokosom, ali i kvinoju, losos i povrće. Za doručak sam pripremala pileću salatu sa puno svežeg bilja i čia puding. Miranda pokušava da jede hranu bez hemikalija i ne jede pirinač, samo hranu sa niskim glukemijskim indeksom. Drži se pravila 80:20, odnosno 80 posto vremena jede zdravo, ali u 20 posto vremena sebi dopusti neku poslasticu“, rekla je Kejt.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.