U trendu

Prva slika nakon vesti o razvodu: Holivudskog zavodnika skoro niko nije prepoznao

Paparaco fotografi uslikali su glumca Džejsona Momou, prvi put nakon što je najavio razvod od dugogodišnje supruge Lise Bonet.

Fotografi su ga uslikali ispred jedne prodavnice u Los Anđelesu s kartonskom kutijom u ruci. Na sebi je imao crnu odevnu kombinaciju i na glavi je nosio kapu.

Iako je poznat po dugoj kosi, Džejson je odlučio da se ošiša, a više nema ni prepoznatljivu bradu.

Holivudskog zavodnika skoro niko nije prepoznao.

On je prije 10 dana objavio da se rastaje od supruge Lise Bonet u koju se zaljubio još kada je bio dječak.

– Svi smo osjetili pritisak i promene u ovo transformacijsko vrijeme. Revolucija je na putu i naša porodica nije izuzetak. Osećali smo je kako je rasla zbog seizmičkih pomeranja koji se događaju. Odlučili smo da s javnosti podelimo vest da se rastajemo. Delimo ovu vest ne zato što mislimo da je to jako važna vest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno da nastavimo sa svojim životima. Ljubav među nama nastavlja da raste i razvija se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo da postanemo. Na taj način učimo decu što je sve moguće – napisali su u zajedničkoj objavi.

Kako je više puta ispričao, Momoa je Lisu video na televiziji kada je imao svega osam godina i pomislio kako bi voleo da jednog dana bude sa njom.

San mu se ispunio i godinama kasnije putevi su im se spojili. Razlika od 12 godina im nije smetala, pa su zajedno proveli 16 godina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)