U trendu

Raskinuli Šakira i Pike, uhvatila ga u krevetu s drugom ženom?

Nakon 12 godina veze između Šakire (45) i Žerara Pikea (35), ljubavi je došao kraj, prenosi El Periodico.

Slavni fudbaler iselio se iz porodičnog doma i preselio u svoj stan u Barseloni, gde je živeo pre nego što je upoznao kolumbijsku zvezdu. Strani mediji tvrde da je pevačica uhvatila fudbalera u krevetu s drugom ženom.

Podsetimo, Šakira i 10 godina mlađi Pike upoznali su se u Madridu 2010. kada je ona došla na snimanje spota za navijačku himnu Svetskog prvenstva ‘Waka Waka’.

Pike, inače fudbaler Barselone, izvodio je trikove s loptom i uspeo da  impresionirati Šakiru. Među njima su se odmah javile simpatije. Prema pisanju stranih medija, fudbaler je navodno rekao da će se potruditi da osvojiti Svetsko prvenstvo samo kako bi mogao opet da je vidi u finalu.

– Upoznao sam je na snimanju pesme, a sve je krenulo kada smo se ponovno sreli u Južnoafričkoj Republici. Bila je tamo jer je pevala na otvaranju prvenstva. Poslao sam joj poruku i pitao kakvo je vreme. Bilo je to tipično glupo pitanje. Normalan odgovor bi bio predlog da ponesem jaknu, ali nastavljala je da me obaveštava o vremenu i došli smo do trenutka kada sam rekao da ću morati da dođem do finala Svetskog prvenstva jer je ona pevala na utakmici. Stigli smo tamo i osvojili titulu – ispričao je svojevremeno Pike, koji je sa Šakirom dobio dvojicu sinova, 9-godišnjeg Milana i 7-godišnjeg Sašu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar