Šakira otkrila zbog čega se ne želi da se uda za Pikea (foto)

Šakira je u poslednje vreme sve iskrenija kada je reč o njenom ljubavnom životu. Iako je već deset godina u ljubavnoj vezi s fudbalerom Barselone, Džerarom Pikeom, par još uvek nije stao na ludi kamen, a pevačica je konačno otkrila istinu zbog čega je to tako.

View this post on Instagram

NY skyline!

A post shared by Shakira (@shakira) on

Naime, Šakira je za magazin Holla otkrila da je brak plaši.

„Ne želim da se udam. Iskreno, brak me plaši. Ne želim da me vidi kao svoju ženu, već više kao svoju devojku, ljubavnicu. To je poput tog zabranjenog voća, radije ga držim na prstima i da misli kako je sve moguće zavisno oa njegovog ponašanja“, priznala je kolumbijska zvezda.

Šakira(42) i Džerar (32) su se upoznali na snimanju spota za njenu pesmu „Waka Wake“. Pevačica je priznala da nije mogla da ne primeti lepotu mladog igrača.

„Nisam obožavateljka fudbala pa nisam ni znala ko je on. Ali kada sam ga videla, bio mi je veoma simpatičan. Onda smo se konačno i upoznali“, rekla je.

View this post on Instagram

Soy un koala! I’m a koala! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

U toku desetogodišnje veze par je dobio dva sina, Milana i Sašu.

„Nikad nismo bili tradicionalni par. Nemamo dogovor ko će šta obavljati i slično. Međutim, oboje smo podjednako uključeni u roditeljstvo i sve probleme koje imamo pokušavamo da rešimo na najbolji mogući način. Podržavamo jedno drugo, ali imamo i veliku pomoć naših porodica“, rekla je Šakira, prenosi Klix.ba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.