U trendu

Sećate li se Zane Nimani? Evo kako danas izgleda nekadašnja pop-zvezda

Početkom 80-ih Zana Nimani (60) bila je najveća pop-zvezda bivše države. Verovatno ne postoji osoba koja je tada odrastala, a da nije pevušila hit „Dodirni mi kolena“. Pesmu je napisala Marina Tucaković, kojoj je to bio prvi veliki hit, nakon kojeg je postala jedna od omiljenih autorki muzičke scene Jugoslavije.

Zana se javnosti predstavila 1980. godine kada je počela da peva u grupi koja je nosila njeno ime – Zana. Osnovali su je klavijaturista Zoran Živanović i gitarista Radovan Jovićević.

Pet godina kasnije Zana je napustila grupu i krenula u solo karijeru, iz koje posebno treba izdvojiti duet „Jabuke i vino“ sa Željkom Bebekom. Nakon što je 1986. izdala album „Noćas pevam samo tebi“, Zana Nimani se prestala da se bavi muzikom. Udala se za Đorđa Šiškina, a 1991. rodila je ćerku Teu.

Congratulations Zana on your 13th anniversary with Duttons! Since you joined us back in 2008, your devotion to Duttons…

Posted by Duttons Property Management & Real Estate Sales on Thursday, January 14, 2021

Nekoliko meseci nakon toga napustila je Beograd u kojem je živela i odselila se u Kanadu. Diploma Pravnog fakulteta omogućila joj je posao u kompaniji koja se bavi menadžmentom, dok suprug Đorđe radi na železnici.

Posted by Zanna Siskin on Monday, March 27, 2017

Zana se više ne bavi pevanjem, ali ćerka Tea nasledila je njen talent. Pevala je u nekoliko mjuzikla, ali nije se profesionalno posvetila pevanju. Neverovatno liči na majku, a neki kažu da se i ponaša kao ona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.