U trendu

Slavna glumica osuđena na 30 dana boravka u mentalnoj ustanovi (foto)

Sud je doneo presudu u slučaju glumice Heder Loklir u kom je ona bila optužena za nasilničko ponašaje.

Kako prenose američki mediji, 57-godišnja zvezda „Merlouz plejsa“ priznala optužbu bez priznanja krivice i bez iznošenja odbrane po osam tačaka za koje je optužena – od kojih se šest odnosilo na napad na policajce i medicinsko osoblje koje je povredila tokom hapšenja u junu 2018. godine. Zbog toga je osuđena na 30 dana boravka u mentalnoj bolnici, u koju mora da se javi najkasnije do 6.septembra.

Osuđena je i na 120 nada zatvorske kazne uslovno, što znači da će ukoliko ne ispuni prvobitno izrečenu kaznu, morati da provede tri meseca u zatvoru.

Po izdržavanju kazne u bolnici, naredne tri godine biće pod stalnim nadzorom, i tokom tog perioda neće speti da poseduje vatreno oružje, pije lekove bez nadzora lekara i alkohol.

Incident tokom kog je Loklerova napala policajce dogodio se kada su oni stigli u njen dom posle prijave o porodičnom nasilju. Tada je glumica protiv svoje volje smeštena u psihijatrijsku ustanovu, u kojoj je ostala preko dve nedelje.

5 komentara
 1. IŠ KOMITA

  Sarkastičan si Komito, – tebi je izgleda pod Titojicom bilo dobro, a vidiš dobro šta taj nesvršeni bravar učini, – te imamo ovo danas, – a ko zna šta će sve još biti. Kada nema gradjanske države, a nemamo je od 1941., – sve ode u propast.

 2. bambi

  Na zalost svaka druga mlada devojka u Srbiji je potpuno isti slucaj.

 3. Anonimni

  Ne ne, naša je Amanda, a ovo je Semi Džo.

 4. komita

  jel ova beše od Karađorđevića, tj. srpske krvi?

  1. AA ( americki alah)

   na zalost nisi pogodio, verovatno si mislio na Katarinu Oksenberg

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike