U trendu

Slavna holivudska glumica šokirala sve – iznenada napušta glumu

Kameron Dijaz (Cameron Diaz), koja je od 1994. godine na velikim ekranima pauziraće svoju uspešnu glumačku karijeru da bi se posvetila porodičnom životu, kako kaže njena prijateljica Selma Bler (Blair).

Selma Bler bila je njena kolegica u filmu „Najslađa stvar“ iz 2002. godine. Dve prijateljice nedavno su se srele i razgovarale o tom filmu, kada je Selma izrazila želju da snimi i drugi deo, ali je Kameron bila izričito protiv. Kako kaže, dosta joj je filmova, želi da se posveti porodičnom životu.

Bler je medijima rekla da je Kameron srećna, zaljubljena i da jednostavno želi da kvalitetno iskoristi svoje vreme i slobodu. Kameron Dijaz poslednji put se na velikim ekranima pojavila 2014. godine, u filmu „Eni“, a od tada navodno odbija svaku ponudu za film.

Ranije ove godine velika tema bila je njena želja da dobije bebu sa svojim mužem, Bendžijem Madenom (Benji Madden), gitaristom i pevačom benda „Good Charlotte“. Oboje bi hteli da se ostvare u najvažnijoj ulozi života, ulozi roditelja i žarko žele da stvore porodicu. Dosta se šuškalo o Kameroninoj trudnoći, ali slavna glumica još uvek ništa nije zvanično potvrdila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.