U trendu

Slavni komičar snima novi film, glumiće i Bobi Marjanović (foto)

Čuvenom holivudskom glumcu Adamu Sendleru za novi film koji radi u produkciji Netfliksa potrebna su tri glumca koji tečno govore srpski.

View this post on Instagram

Drip Sandler on a light day 💧

A post shared by brandon📹 (@garcon.jpeg) on

U filmu „Hustle“, koji režira Džeremaja Zagar, Adam Sendler glumi skauta NBA tima Filadelfija siksers koji u potrazi za košarkaškim talentima stiže u Srbiju, gde sreće, nikog drugog do – Bobana Marjanovića.

Naš košarkaški as, koji u stvarnom životu brani boje Dalas Maveriksa, i koji je već imao filmsko iskustvo parirajući slavnom Kijanu Rivsu u filmu „Džon Vik 3“, u novoj komediji uz Sendlera glumi jednu od glavnih uloga. Međutim, košarkaški skaut (Sendler) nepravedno dobija otkaz zbog Bobija, ali ipak odlučuje da ga dovede u Ameriku kako bi dokazao da obojica imaju kvalitet da naprave karijere u NBA ligi.

Scene za film se snimaju u Filadelfiji, a producenti su tražili i nekoliko glumaca, američkih Srba, koji tečno govore naš jezik.

Zanimljivo je da je koproducent filma kompanija „Spring Hill Entertainment“ čiji je vlasnik jedan od najboljih košarkaša na svetu Lebron Džejms.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.