Slavni pevač upao na venčanje i zapevao mladencima (video)

Britanski muzičar Rod Stjuart „upao“ je na venčanje svojih zemljaka u Las Vegasu kako bi im otpevao pesmu i ulepšao venčanje koje je umalo bilo otkazano.

Dolazak Stjuarta na venčanje, u pratnji gitariste i violiniste, trešnja je na vrhu torte uzbuđenja koje je ovaj mladenački par iz Liverpula doživeo u poslednje vreme. Endrju Etkison i Šeron Kuk, umalo su otkazali venčanje pošto je bankrotirala agencija Tomas Kuk, preko koje je sve organizovano.

Hotel Sizer palas, u kojem je venčanje bilo zakazano, rešio je da im omogući da ostvare svoje želje i zamolio američku aviokompaniju Delta da preveze mladence i njihove goste. Iako je par bio upozoren da im hotel priređuje iznenađenje na sam dan venčanja, bili su zapanjeni kada su shvatili da je iznenađenje u stvari Rod Stjuart.

Etkison je na Tviteru zahvalio, navodeći da je dan venčanja bio kao san.

„Jutros smo se probudili sa mamurlukom i nismo sigurni da se to zaista desilo, bilo je kao san. Pomogli ste da to bude najbolji dan u našim životima. Hvala Vam od srca, apsolutna ste legenda i džentlmen, ser Roberte. Moja jedina briga je da Šeron nije htela da Vas pusti“, napisao je mladoženja u šaljivom tonu na Tviteru.

Stjuart boravi u Las Vegasu gde održava niz nastupa u hotelu u kom su se Britanci venčali. Mladenci će imati po drugi put priliku da ga uživo čuju na njegovom koncertu u petak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.