U trendu

Slučaj „Zodijak“ prenet na film

Na drugom mestu liste najgledanijih filmova u Americi našao se triler „Zodijak“ („Zodiac“). Film je baziran na delima Roberta Grejsmita (Robert Graysmith), koji je doneo priču o ozloglašenom serijskom ubici Zodijaku, koji je terorisao San Francisko serijom naizgled nepovezanih ubistava tokom šezdesetih i sedamdestih godina prošlog veka. Ovaj film je priča o jednom od najintrigantnijih nerešenih zločina u američkoj istoriji.
Triler „Zodijak“ režirao je Dejvid Finčer (David Fincher), čovek koji stoji iza ostvarenja „Sedam“ i „Borilački klub“. Glavne uloge poverene su Džejku Gilenhalu (Jake Gyllenhaal), Marku Rufalu (Mark Ruffalo), Robertu Dauniju Džunioru (Robert Downey Jr.), Entoniju Edvardsu (Anthony Edwards), Brajanu Koksu (Brian Cox), Klei Duval (Clea DuVall) i Kloe Sevinji (Chloe Sevigny). U domaćim bioskopima ovaj film će biti premijerno prikazan u aprilu.
Dok je San Francisko u strahu zbog serijskog ubice koji muči policiju svojim šiframa i pismima, veliki broj istražitelja traži ubicu. Ovaj slučaj postaće opsesija za četvoricu ljudi čiji će životi i karijere biti izgrađeni i uništeni beskrajnim nizom tragova. Postoji mnogo načina da vam ubica oduzme život.
Na osmom mestu liste debitovao je film „Black Snake Moan“. Film je režirao Kreg Bruer (Craig Brewer), a glavne uloge poverene su Samjuelu L. Džeksonu (Samuel L. Jackson), Kristini Riči (Christina Ricci), Džastinu Timberlejku (Justin Timberlake) i S. Epati Mekerson (S. Epatha Merkerson).
Lazarus (Džekson) je nekada svirao bluz, a sada ga proživljava. Ogorčen i slomljen posle propalog braka sa ženom koja ga je varala, on je izgubljen u potrošenim snovima i osećaju izdaje sve dok ne upozna Reu (Riči). Polugola i prebijena do besvesti Rea je ostavljena na ivici puta. Lazarus je pronalazi. Rea, žrtva seksualnog nasilja, u svakome traži ljubav, ali je nigde ne pronalazi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar