ŠOK: Ovaj poznati frajer je novi dečko pevačice Adel (foto)

Pre pet meseci, obožavaoci slavne pevačice tugovali su zbog vesti da je njen brak sa Sajmonom Koneckim okončan, ali vrlo brzo čuli smo lepe vesti o njenom emotivnom statusu… i prilično neočekivane!

Kako pišu britanski mediji, srce prelepe dame zanosnog glasa osvojio je niko drugi nego živa legenda britanskog repa Skepta!

Adel (31) i njen suprug Sajmon u aprilu su odlučili da stave tačku na svoj brak, u kojem su dobili sina Anđela Adkinsa. Iako su njeni obožavaoci strahovali da je pevačicu emotivno slomio ovaj razlaz i očekivali mnoštvo srceparajućih balada, čini se da je Adel kratko patila i da joj je uteha stigla, i to u vidu cenjenog kolege.

– Adel i Skepta su mnogo vremena provodili zajedno nakon što su im se ljubavne veze raspale. U međuvremenu su se vezali jedno za drugo i dele mnogo zajedničkih interesovanja. Sve više vremena provode zajedno i svi prijatelji pretpostavljaju da će biti sjajan par – kaže anonimni izvor za britanski The Sun.

Ipak, obožavaoci popularne pevačice iznenađeni su ovakvim spojem.

Adel i Skepta su, interesantno, ranije govorili jedno o drugom s ogromnom naklonošću i poštovanjem, a neretko se pominju i na društvenim mrežama. To nikog nije čudilio, s obzirom na to da su oni već dugo bliski prijatelji. Tako je Skepta pre nekoliko godina otkio da ga Adel obaveštava o svakoj sitnici u svom životu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.