U trendu

Šokantno vruće scene na dodeli Gremi nagrada (video)

Ovogodišnja dodela Gremi nagrada održana je u Los Anđelesu i predstava je oduševila ali i šokirala gledaoce. Pored toga što je voditelj Trevor Noa otvorio šou kontroverznim monologom tokom kojeg se našalio na račun kraljevske porodice, vrući nastupi “zapalili” su publiku, prenose mediji.

Cardi B i čuvena reperka Megan Thee Stallion imale su energičan nastup tokom kojeg je zabeleženo više provokativnih poza.

Kontroverzna pesma “Wap” u izvođenju američkih reperki ne prestaje da deli javnost još od objavljivanja prošle godine. Eksplicitni stihovi i prenaglašena seksualnost neke je oduševila, a neke zgrozila pa ne čudi što se i dan posle dodele Gremi nagrada priča o ovom, prvom uživo izvođenju singla.

Sama Cardi B izjavila je da je “pesma gadna” a Megan je dežurnim kritičarima poručila da je ne moraju ni slušati ako im se pesma ne sviđa.

Pesmu je kritikovao i Snoop Dogg rečima “Dajte nam da o nečemu i maštamo, ne morate nam sve pokazati. Dajte nam malo privatnosti i intimnosti. Devojke su stvarno hrabre”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.