U trendu

Srećna porodica: Dženifer Lopez i Ben Aflek s decom zadivili nesebičnim gestom

Dženifer Lopez i Ben Aflek zajedno su sa svojom decom “zavrnuli rukave” i bacili se na posao kako bi pomogli zajednici u borbi protiv gladi.

Sve je započelo u Benovom domu u losanđeleskoj četvrti Pacific Palisades, gde su bili domaćini akcije međunarodne neprofitne organizacije ‘Rise Against Hunger’.

Kao što se može videti na fotografijama koje su zabeležili paparaci, Dženifer i Ben su bez oklevanja istovarili velike i teške džakove. Bili su to džakovi pirinča i ostalih potrepština teški po 22,5 kilograma. Ben je pokazao zavisnu fizičku snagu dok je istovremeno nosio dva džaka istovremeno na svojim ramenima, ali ipak – prava junakinja je Džej Lo koja je sve to odradila u visokim potpeticama.

Čini se da je Benova najstarija ćerka, 16-godišnja Violet predvodila ceo proces, dok je njegova druga ćerka, 12-godišnja Serafina, ozbiljno shvatila svoju ulogu zajedno s Dženiferinom ćerkom, 13-godišnjom Emom. Iako još nisu vereni, pa time venčanje nije ni na vidiku, već sada svi deluju kao velika sretna porodica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar