U trendu

Sve pršti od strasti: Dileta uživa na jahti sa zgodnim glumcem (foto)

Ona je jedna od najlepših sportskih novinarki na svetu, žena zbog koje fudbal gledaju i oni koji nisu baš ludi za tim sportom, a on je jedan od najlepših turskih glumaca sa sve uspešnijom međunarodnom karijerom.

Eksplozivni spoj Dileta Leota i Džan Jaman savršena su meta za paparace koji su ih snimili kako bezbrižno i otvoreno uživaju u zagrljajima i poljupcima na luksuznoj jahti kojom plove uz tursku obalu, s bazom u Bodrumu.

U Turskoj su već duže vreme, odmaraju, druže se s Džamanovom porodicom, a tamo su s prijateljima pratili finale Euro kupa i proslavili pobedu Italije nad Engleskom.

Jaman ima kosovske i makedonske korene, završio je pravni fakultet s najvišim ocenama i radio kao advokat za poresko pravo u Turskoj. Ali, dojadila su mu izgleda bila odela i pravna dokumenta, stoga se okrenuo ostvarenju glumačkog sna iz detinjstva i od 2014. ne prestaje da radi.

Tema je još privlačnija jer je u priči i prezgodna i ekstremno popularna novinarka, takođe pravnica po struci, koju su povezivali s brojnim moćnim i slavnim muškarcima, čak i s fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem.

Iako su u početku njihove veze neki mediji i u Turskoj i u Italiji pisali da je ovo u stvari samo marketinški potez i više puta objavljivali kako je ljubavi došao kraj, kako stvari sada stoje – par misli ozbiljno – piše Jutarnji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.