U trendu

„Svet iz doba jure“ film sa najviše grešaka u 2015.

Blokbaster o dinosaurusima „Svet iz doba jure“ je film sa najviše grešaka od svih ostvarenja prikazanih od početka 2015, piše sajt Moviemistakes.

Naučnofantastična epopeja Kolina Trevorova sadrži najmanje 19 krupnih i manjih omaški, uključujići jedan broj scenarijskih nedoslednosti i faktualnih neistina, kao što je džip koji jedan od junaka filma uspeva da pokrene iako ga 20 godina niko nije vozio.

Pojedine „greške“ su uočljivije od drugih. Tako je jedan gledalac s pravom primetio da direktorka parka Kler Diring, koju igra Bris Dalas Hauard, ne bi mogla da preživi ceo film sve vreme trčeći u cipelama sa visokim potpeticama.

Trevorov može ipak da bude spokojan jer je njegov film relativno „bezgrešan“ u poređenju sa Spilbergovim „Parkom iz doba jure“ iz 1993. u kom je sajt Moviemistakes pronašao 156 grešaka.

Apsolutni rekorder je ratna drama „Apokalipsa danas“ koji sadrži čak 561 grešku.

Drugo mesto na listi filmova sa najviše grešaka u 2015. zauzeo je najnoviji nastavak Terminatora, „Geneza“, sa 10 omaški i nedoslednosti, dok treću pozociju drže „Čovek Mrav“ i „Pobesneli Maks: Autoput besa“, svaki sa po osam grešaka.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar