U trendu

Teorija zelene linije: Ovako možete da znate ko je „glavni“ u vezi (video)

Postoje brojne teorije prema kojima neki tvrde da možete znati kakva je nečija veza, a poslednja od njih postala je popularna i na društvenim mrežama.

@jackmacbarstool

Reply to @ashleyelizabexx #greenscreen #greenline #kimkardashian #kim

♬ original sound – JackMacBarstool

Naime, takozvana „teorija zelene linije“ tvrde tiktokeri, otkriva sve o ljubavnoj vezi nekog para.

Najpre je video objavio korisnik Džek MacBarstool, koji je pravilo objasnio na primeru fotografije Kim Kardašijan i Pita Dejvidsona.

„U principu to pokazuje ko je glavni u vezi, ko nosi ‘pantalone’ u vezi“, objasnio je Džek, koji je teoriju preuzeo s Tviter profila Rivelino.

Prema ovoj teoriji, osoba koja stoji uspravno dominantna je u vezi, dok je osoba koja je nagnuta prati. Isti primer pokazao je i na fotografiji princa Harija i Megan Markl, u čijem slučaju ravna crta ide preko Megan, dok je dijagonalno nagnut princ Hari.

Parovi kao što su Megan Foks i Machine Gun Kelly kao i Viktorija i Dejvid Bekam su parovi kod kojih su obe linije ravne.

@jackmacbarstool

Reply to @jadden35 #greenscreen #greenline #greenlinetest

♬ original sound – JackMacBarstool

O teoriji su se oglasili i stručnjaci za odnose. Dok neki govore da je nemoguće proceniti nečiju vezu na osnovu fotografije, drugi pojašnjavaju da neke stvari u teoriji imaju smisla.

„Muškarci imaju tendenciju da budu manje podložni ženskom uticaju tako da, ako se muškarac naginje prema vama, to može da bude znak da se oseća sigurno i samouvereno u toj vezi. U idealnom slučaju oba partnera treba da se naginju, odnosno da veruju jedan drugom, to bi bila idealna veza“, zaključila je stručnjak za odnose Rejčel Nju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar