U trendu

„Tor – Ragnarok“ na prvoj poziciji

Na prvom mestu liste najgledanijih ove nedelje našao se film „Tor – Ragnarok“ („Thor: Ragnarok“) Taike Vaititija (Taika Waititi). sa Krisom Hemsvortom (Chris Hemsworth), Tomom Hidlstonom (Tom Hiddleston), Kejt Blančet (Cate Blanchett), Idrisom Elbom (Idris Elba), Džefom Goldblumom (Jeff Goldblum), Markom Rufalom (Mark Ruffalo), Entoni Hopkinsom (Anthony Hopkins) i Benediktom Kumberbačom (Benedict Cumberbatch) u glavnim ulogama. Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok – uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije – od strane svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele. Ali prvo mora da preživi gladijatorsko takmičenje koje će ga suočiti s bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – neverovatnim Hulkom. Ovaj film se sa uspeom prikazuje i u domaćim bioskopima.

Na drugom mestu liste našao se film „Opasne mame 2: Božić“ („A Bad Moms Christmas“) nastavak velikog bioskopskog hita „Opasne mame“, koji su napisali i režirali Džon Lukas (Jon Lucas) i Skot Mur (Scott Moore), odgovorni za kultnu komediju „Mamurluk“. Mila Kunis (Mila Kunis), Kristen Bel (Kristen Bell) i Ketrin Han (Kathryn Hahn ) repriziraju svoje uloge u komediji smeštenoj u dobrostojeće čikaško predgrađe kojim vladaju supermame i odlučuju o tome šta je prihvatljivo ponašanje, a šta nije. Veseli trojac će se ovaj put suočiti sa stresom koji sa sobom donose praznici s porodicom. Ekipi se pridružuju i Suzan Sarandon koja će glumiti Karlinu majku (Han), Kristin Baranski Ejminu (Kunis), a Čeril Hajns Kikinu majku (Bel). Film se od četvrtka prikazuje i u domačim bioskopima.

Na trećem mestu liste našao se prošlonedeljni pobednik film „Slagalica strave 8“ („Jigsaw“) osmi nastavak najuspešnijeg horor serijala, pod nazivom „Džigsou“. Novi film reditelja i scenariste Tajlera Perija „Tyler Perry’s Boo 2! A Madea Halloween“ se našao na četvrtom mestu liste ove nedelje.

Na petom mestu liste našao se film „Geostorm“ koji se prikazuje i u domaćim bioskopima. Na šestom mestu liste našao se film „Srećan dan smrti“ („Happy Death Day“) u kom studentkinja jednog koledža mora iznova i iznova da proživljava dan svog ubistva, u petlji koja će se završiti tek kad otkrije pravi identitet svog ubice.

Na sedmom mestu liste ove nedelje našao se film „Blejd Raner 2049“ („Blade Runner 2049“) reditelja Denisa Vilneva (Denis Villeneuve). Na osmom mestu liste našao se prošlonedeljni debitant – film „Thank You for Your Service“. Na devetom mestu liste našao se film „Najhrabriji“ („Only the Brave“) sa Džošom Brolinom (Josh Brolin) i Džefom Bridžisom (Jeff Bridges) u glavnim ulogama koji se sa uspehom prikazuje i u domaćim bioskopima.

Na desetom mestu liste našao se i poslednji debitant za ovu nedelju film „Let There Be Light“ Kevina Sorboa (Kevin Sorbo). Ateista prolazi kroz strašno iskustvo u saobraćajnoj nesreći u kojoj umalo gubi život nakon čega odlučuje da prihvati hrišćanstvo.

Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za prvi vikend (3-5.) novembra meseca:

„Tor – Ragnarok“(„Thor: Ragnarok“)
„Opasne mame 2: Božić“ („A Bad Moms Christmas“)
„Slagalica strave: Zaostavština“ („Jigsaw“)
„Tyler Perry’s Boo 2! A Madea Halloween“
„Geostorm“ („Geostorm“)
„Srećan dan smrti“ („Happy Death Day“)
„Blejd Raner 2049“ („Blade Runner 2049“)
„Thank You for Your Service“
„Najhrabriji“ („Only the Brave“)
„Let There Be Light“

Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.