„Tragač“ i „Feel the Noise“ u bioskopima

Na petom mestu liste najgledanijih filmova našao se „The Seeker: The Dark Is Rising“. Režirao ga je Dejvid Kaningem (David L. Cunningham), a jedna od uloga poverena je Ijanu Mekšejnu (Ian McShane).
Snimljen prema istoimenom romanu, ovaj film je priča o Vilu Stantonu (igra ga Aleksander Ludvig; Alexander Ludwig), dečaku koji saznaje da je poslednji od besmrtnih ratnika koji su svoje živote posvetili borbi protiv sila tame. Putujući kroz vreme, Vil prati seriju misterioznih tragova, od kojih su neki iz biblijskog vremena, i susreće se sa silama nezamislivog zla. Dok se sile tame ponovo uzdižu, budućnost sveta nalazi se u Vilovim rukama.
Na sedmom mestu liste našao se „Feel the Noise“. Taj film producirala je Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), a režija je poverena Alehandru Čomskom (Alejandro Chomski).
Posle sukoba s lokalnim barabama, Rob, harlemski reper u usponu, beži u Portoriko. Tamo pronalazi novu muziku – regeton, finu mešavinu hiphopa, regea i latino ritmova. On i njegov polubrat odlučuju da postanu zvezde te vrste muzike. Zajedno s igračem po imenu Si Si oni na teži način otkrivaju kako da ostanu dosledni sebi, ali i da prevaziđu prepreke koje im život pruža u ljubavi, pohlepi i ponosu. Sve te emocije izbijaju na površinu u eksplozivnom nastupu na danu Portorika u Njujorku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.