U trendu

Tragedija šokirala Breda – Prijatelj izvršio samoubistvo nakon što je ubio suprugu

Cenjeni umetnik-fotograf i prijatelj 56-godišnje holivudske legende Breda Pita, Sol Flečer, pronađen je mrtav u Berlinu u 52. godini života, a zasad se čini da je izvršio samoubistvo nakon što je suprugu, javlja „Daily Mail“.

Kćerka je navodno nazvala policiju nakon što joj je otac priznao da je ubio njenu 53-godišnju majku, a nakon tog razgovora Sol je brzo pobegao automobilom pre nego je policija stigla.

Policija je u njegovom stanu pronašla beživotno žensko telo koje je na sebi imalo višestruke ubode nožem. Sola su pronašli mrtvog tek sledeći dan na baštenskoj parceli koju je posedovao nedaleko od svoje kuće.

Zasad nisu poznati detalji što ga je nateralo na taj grozan čin, a portparol glumca Breda Pita nije se još oglasio u vezi svega.

Inače, fotograf je više od dve decenije živeo i stvarao u Berlinu, a s Pitom poslednji je put javno viđen prošle godine na umetničkoj izložbi Venice Biennale. Bio je cenjen širom svijeta zbog svojih tamnih kolaž fotografija i fundamentalnih multimedijalnih radova, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar