U trendu

Šokantne tvrdnje Anđeline Džoli o Bred Pitu: „Jedno dete je gušio, a mene je zgrabio za glavu“

Anđelina Džoli je podelila nove detalje o letu avionom 2016. koji je doveo do razvoda sa Bredom Pitom, zbog njegovog navodnog nasilničkog ponašanja.

U unakrsnoj tužbi u okviru nove pravne bitke oko francuske vinarije čiji je bivši par nekada bio suvlasnik, glumac je u utorak podneo papire u Los Anđelesu.

Advokati 47-godišnjakinje tvrde da su pregovori da Džoli proda svoj deo „Chateau Miravala“, Pitu propali zbog njegovog zahteva da ona potpiše „ugovor o neotkrivanju podataka koji bi joj ugovorom zabranio da govori van suda o Pitovom fizičkom i emocionalnom zlostavljanje nje i njihove dece”, prenosi The Gurdian.

U podnesku, koji je prvi objavio Njujork tajms , opisuje se fizički i verbalni napad Pita u septembru 2016. dok su Anđelina i on, sa njihovo šestoro dece leteli iz Francuske u Kaliforniju.

Prema sudskim dokumentima, „Pit je gušio jedno dete, a drugo je udario u lice“ i „uhvatio Džoli za glavu i protresao je“. U jednom trenutku „polio je pivo na nju.Glumica je nekoliko dana nakon putovanja podnela zahtev za razvod, što su istražile federalne vlasti, koje imaju nadležnost nad letovima. FBI je odbio da podnese krivične prijave.

– Nakon pregleda dokumenta, predstavnik tužilaštva Sjedinjenih Država razgovarao je o osnovama ove istrage sa agentom slučaja – navodi se u izveštaju. – Sve strane su se složile da krivična prijava u ovom slučaju neće biti pokrenuta zbog više faktora – stoji u izveštaju prenosi The Guadrian.

U sudskom podnesku detaljno je opisan izveštaj Anđeline Džoli o incidentu, za koji kaže da je počeo kada ju je Pit optužio da je „previše poštovana“ prema njihovoj deci i vikao na nju u kupatilu. „Pit je zgrabio Džoli za glavu i protresao je, a zatim je uhvatio za ramena i ponovo je protresao pre nego što je gurnuo o zid wc-a“, navodi se u dokumentu. „Pit je zatim udario u plafon aviona mnogo puta, što je navelo Džoli da napusti wc“.

Prema sudskim dokumentima, kada je jedno od njihove dece stalo u odbranu majke, Pit je nasrnuo na dete. „Jedno je gušio, a drugog je udario u lice“.

Džoli je „uložila mnogo truda da zaštiti svoju decu od ponovnog proživljavanja bola koji je Pit naneo porodici tog dana“ – napisali su Džolijevi advokati.

Pit je tužio bivšu suprugu, navodeći da je prekršila njegova „ugovorna očekivanja“ kada je prodala svoj udeo u njihovoj vinariji „Tenute del Mondo“. Prema njegovoj tužbi, Džoli je „u tajnosti sprovodila navodnu prodaju, svesno kršeći Pitova ugovorna prava“ – za koju tvrdi da je uključivalo deo u kome se navodi da nijedan neće prodati svoj deo bez saglasnosti drugog .

Bivša kompanija Anđeline Džoli, osporila je njegovu tvrdnju da je prodaja predstavljala „neprijateljsko preuzimanje“.

Džolijeva je odgovorila protivtužbom u kojoj tvrdi da nije bilo međusobnog razumevanja, jer je Pit odbio plan u slučaju da se razvedu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar