U trendu

Ukrajina pobednik Evrovizije, Konstrakta postigla odličan plasman

Večeras je održano finale 66. „Evrovizije“, a nakon glasanja žirija i publike saopšteno je da je pobednik festivala ove godine – Ukrajina. Naša predstavnica Konstrakta zauzela je 5. mesto, nakon što su saopšteni glasovi publike i žirija.

Konstrakta je, posle glasanja žirija, bila na 11. mestu, a od publike je dobila 225 poena, i završila takmičenje na petoj poziciji.
Konstrakta Ana Đurić je zvučala odlično, a u finalu „Evrovizije“ je izvela identičan nastup onom iz polufinala, koji je brzinom svetlosti zavoleo ceo region.

Ana Đurić Konstrakta, uključila se neposredno nakon finala u Dnevnik na Javnom servisu, gde je sumirala utiske.

– Pa s obizrom na eksperiment i da je pesma bila malo rizična za Evroviziju, mislim da smo odlično prošli. Vrlo pristojno mesto za Srbiju – rekla je Konstrakta na početku razgovora, a na pitanje reporterke Duške Vučinić „I šta ćemo sad“, naša umetnica je rekla:

– Pa ne znam, čekaj malo da se veselimo, pa ćemo videti dalje. Dole je bila super atmosfera, dobili smo pritom i nagradu za umetnički nastup, i to zvaničnu evrovizijsku, tako da mislim da smo stvarno uradili dobar posao ovde.

Konstrakta je inače prema glasovima publike, s 225 bodova, osvojila drugo mesto.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar