U trendu

„Vatreni vozač“ bolji od konkurencije

Prvo mesto američke liste najgledanijih filmova i ovog vikenda zauzeo je film „Ghost Rider“ s Nikolasom Kejdžom (Nicolas Cage) i Evom Mendes (Eva Mendes) u glavnim ulogama. Kejdž tumači ulogu Džonija Blejza, moto-kaskadera iz popularnog „Marvelovog“ stripa. Blejz je prodao dušu Mefistu da bi spasao osobe koje voli najviše na svetu. Zato noću postaje „vatreni vozač“ – lovac na odbegle demone. Ovaj film zaradio je blizu 80 miliona dolara za 20 dana prikazivanja.
Treće mesto ponovo je zauzeo film „Bridge to Terabithia“, koji je za dve nedelje prikazivanja zaradio oko 47 miliona dolara. Film je rađen prema istoimenom romanu, koji je nagrađen popularnim „Newbery“ priznanjem, i govori o dvoje sedmogodišnjaka koji u mašti kreiraju magično carstvo Terabitije. „Bridge to Terabithia“ počeće da se prikazuje kod nas od 5. aprila.
Na četvrtom mestu liste debitovao je film „Reno 911!: Miami“. Ova komedija govori o timu policajaca koji su pozvani da intervenišu u slučaju terorističkog napada u vreme nacionalne policijske konvencije u Majamiju za vreme prolećnog raspusta. Glavnu ulogu u filmu Bena Garanta (Ben Garant) tumači Deni Devito (Danny DeVito).
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za poslednji vikend (23-25.) februara:

  1. "Ghost Rider"
  2. "Broj 23" ("The Number 23")
  3. "Bridge to Terabithia"
  4. "Reno 911!: Miami"
  5. "Norbit"
  6. "Pesma za tebe" ("Music and Lyrics")
  7. "Breach"
  8. "Tyler Perry’s Daddy’s Little Girls"
  9. "The Astronaut Farmer"
  10. "Amazing Grace"

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar