U trendu

Vil Smit raspalio šamar kolegi koji mu je pomenuo suprugu (video)

Vil Smit je sinoć definitivno obeležio dodelu Oskara, ne samo osvojivši priznanje za najboljeg glumca, već i fizičkim okršajem sa kolegom Krisom Rokom, koji je najavljivao kategoriju za najbolji dugometražni dokumentarni film.

Fotografije i snimci ovog bizarnog trenutka obilaze Internet, a Smit je Roka ošamario braneći čast svoje supruge Džejde Smit. Naime, Rok se našalio na račun njene frizure, uporedivši je sa Dži Aj Džejn, akcionom heroinom iz istoimenog filma“, koju je davne 1997. glumila Demi Mur obrijane glave.

Nakon neumesnog komentara, posebno u svetlu činjenice da Džejda već godinama pati od alopecije i to je javno i priznala, Vil se iznenada popeo na binu i opalio snažan šamar komičaru.

„Ne spominji ime moje žene! Začepi svoja je*ena usta“, zaurlao je slavni 53-godišnjak, ostavljajući sve kolege u potpunom šoku i preneražene.

I dok je Rok pokušavao da čitavu situaciju okrene na šalu i učini je komičnom, videlo se da je uznemiren i šokiran. „To je bila najveća noć u istoriji televizije“, cinično je prokomentarisao, nastavivši nakon toga nespretno sa najavljivanjem kategorije.

Tviter je nakon ove scene, koja je već dobila epitet „legendarne“, doslovce izgoreo, a dok neki veruju da je incident dobro izrežiran, mnogi veruju da je glumac zaista odreagovao impulsivno, s obzirom da je poznato da za svoju voljenu suprugu doslovce „ujeda“.

Nekoliko minuta kasnije Vil Smit se ponovo popeo na binu, ali ovog puta kako bi primio Oskara za najboljeg glumca, kroz suze se izvinivši za incident, premda ne konkretno i Roku.

„Ričard Vilijams je bio žestoki branilac svoje porodice. U životu sam pozvan da voli ljude, da štitim ljude i da budem reka mojim ljudima. Želim da se izvinim Akademiji, želim da se izvinim svim mojim nominovanim kolegama. Ovo je prelep trenutak. Umetnost imitira život. Izgledam kao ludi otac. Ali ljubav te tera da učiniš lude stvari“, rekao je novopečeni Oskarovac.

Dejli Mejl je preneo da Rok nije podneo krivičnu prijavu protiv Smita, ali ako to bude uradio, biće pokrenuta istraga o prekršaju. Nije još uvek poznato da li će Akademija na bilo koji način kazniti glumca zbog ovog ispada.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar