U trendu

„Zamrznuto“ lice slavne gumice šokiralo javnost (foto)

Demi Mur bila je zvezda Fendi revije na Nedelji mode u Parizu, ali je kreaciju koju je nosila zasenilo njeno lice – koje je trenutno glavna tema na društvenim mrežama.

Pokrenula se polemika da li se holivudska glumica podvrgla nekoj plastičnoj operaciji, jer je izgledala potpuno drugačije od onog na šta smo navikli.

Slavna 58-godišnjakinja pridružila se modelima sa A liste na modnoj pisti, a pažnju publike privukla je transformacijom, za koju se mnogi pitaju da li je rezultat estetskih korekcija ili samo „užasne“ šminke.

Samo nekoliko minuta nakon što je Demi prošetala pariskom pistom u crnoj, dekoltiranoj kreaciji od satena i sa ekstravagantnim, ogromnim minđušama, Tviter je bio preplavljen komentarima zbunjenih korisnika o tome šta se dogodilo sa licem poznate crnke.

„Da nisu napisali ime, ne bih ni znao da je to Demi Mur“, „Da li je to loš hijaluron ili samo loše konturisanje?“, „Ovo na njenom licu jednostavno ne izgleda dobro – ne znam da li je šminka ili plastika“, „Šteta. Žene bi trebalo da dopuste sebi da graciozno stare“, „Evo zašto ne bi trebalo da se podvrgnete plastičnim operacijama“, samo su neki u nizu sličnih komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.