U trendu

Žene oduševljene seks savetom poznate glumice

Mnoge holivudske zvezde su otvoreno pričale o svom seksualnom životu, ali izjava Eve Longorije o tome kada je u seksu počela da uživa je definitivno izazvala najveće oduševljenje.

“Nisam uživala u seksu dok nisam počela da masturbiram. Pre toga zaista nisam bila seksualna. Kupila sam sebi prvi vibrator pre tri godine. Šteta što ga nisam otkrila ranije”, rekla je glumica 2005. godine. Eva je tada čak rešila da pomogne i najboljim prijateljicama.

“Sada ‘zeka’ vibratore poklanjam svim svojim drugaricama. Vrište kad ga otpakuju. Najbolji poklon koji mogu da im dam je orgazam”, rekla je Eva.

Inače prodaja vibratora je doživela bum od serije ‘Seks i grad’ u kojoj je Šarlot kupila baš zeka vibrator. Od tog trenutka i zvezde i obične žene su počele mnogo otvorenije da pričaju o upotrebi seksualnih igračaka. Osim Eve Longorije, i njena koleginica iz “Očajnih domaćica” – Teri Hačer i Hale Beri su otvoreno rekle da ih koriste.

Teri Hačer je izjavila da ne zna za šta bi joj bio potreban muškarac.

“Da budem iskrena, ne znam šta želim od muškarca. Imam neke fenomenalne elektronske igračke umesto toga. A svaka žena koja vam govori da to ne koristi – laže”, rekla je ona.

(Ivana Stojanov, nova.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar