Alien Shooter Vengeance

Nastavak igre Alien Shooter pod nazivom Vengeance je akcijska igra u trećem licu. Ona sadrži dosta elemenata RPG igara, koji se odnose na unapređivanje raznih atributa glavnog lika. Nastavak donosi bolju grafiku, bolju priču i radnju, a na raspolaganju vam je i veći arsenal oružja i ubojnih sredstava.
Scenario se bazira na priči da su horde vanzemaljaca zauzele većinu gradova i zaposele najbitnije pozicije na našoj planeti. Ljudska civilizacija je na ivici propasti. Osnovno pitanje je da li ljudska rasa može da se odupre surovim osvajačima i kako to da uradi. Odgovor je, naravno, da može, a sva raspoloživa eksplozivna sredstva su u igri. Vaš lik na raspolaganju ima raznu opremu i moćno naoružanje. Sva unapređenja i kupovina novog oružja mogu se dobiti sticanjem iskustva ili gomilom novca. Novac se, naravno, dobija završavanjem glavnih zadataka, kao i gomilom sporednih misija, pri čemu će vam razni implanti, roboti i eksplozivna sredstva biti od velike koristi.
Misije su veoma teške i dugačke u celoj kampanji. Najčešća situacija je da ćete biti opkoljeni gomilom vanzemaljaca i verovatno ćete imati problem gde i u koga prvo da pucate. Dosta uticaja na igru ima i izbor osobina pri kreiranju vašeg karaktera na početku. Tu možete birati neke od ponuđenih karaktera kao što su Night Vision ili Vampire. Napadi vanzemaljaca ići će u talasima, pri čemu neprijatelj koristi različite taktike za napad. Mali vanzemaljci će jurišati na vas, srednji će polako napredovati ka vama, dok će veliki vanzemaljci da vam zadaju dosta muke s bezbedne udaljenosti.
Zvuk i grafika su veoma dobro urađeni, što se pogotovo odnosi na detalje vezane za grafički deo igre, gde su efekti borbi i eliminacije vanzemaljaca odlično urađeni. U svakom slučaju, biće puno eksplozija i puno krvi vanzemaljskih uljeza teći će ekranom vašeg kompjutera. Ako to još uradite i pumparicom, efekat je više nego realističan. Alien Shooter Vengeance nije igra koja pomera granice žanra niti donosi nešto spektakularno i novo. To je pre svega zarazan i zabavan naslov koji donosi dosta dobre pucnjave i tamanjenje raznih neprijatelja. Horde krvožednih vanzemaljaca verovatno ćete tamaniti s velikom dozom zadovoljstva. Ako ste još i pri tom ljubitelj dobrih starih RPG igara, užitak je potpun i ovo je zaista igra za vas.
Korisni linkovi

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.