U trendu

Broj životinja koje pronađete na ovoj slici mnogo govori o tome koliko ste pametni, hajde da vas vidimo

Koliko brzo možete videti ostale životinje na slici i možete li ih videti sve, može vam pomoći da otkrijete koliko ste inteligentni

Pažljivim gledanjem ove slike možete naučiti puno o osobinama ličnosti i vašem načinu razmišljanja.

Na tri stvari bi trebalo da obratite pažnju:

1. Koju ste životinju ili životinje prvo videli?

2. Koliko vam je vremena bilo potrebno da vidite i druge životinje?

3. Koje ste životinje videli kao celinu?

Evo i objašnjenja:

Ptica sugeriše da ste društveni i da volite da se izrazite.

Rak sugeriše da ste srećniji od mnogih, a uz to imate i neverovatan smisao za humor.

Ptica i rak: Ljudi koji su istovremeno videli i raka i pticu su osetljivi i emotivni pojedinci.

Konj obično oslikava nezavisne ljude slobodnog duha.

Delfin pak, sugeriše da ste prilično kreativne i umetničke prirode.

Mnogima je teško da vide patku, ali ako je to prva stvar koju ste videli onda ste tiha, pedantna osoba sa odličnom koncentracijom.

Medved ističe da ste po prirodi lider i veoma jaka ličnost.

Štene otkriva da ste dobra, emotivna osoba koja brine o drugima.

Kako funkcioniše ovaj test?

Test pomaže da utvrdite dominantne osobine ličnosti, a to je zato što u procesu izbora životinje koju prvo vidite, glavnu ulogu ima vaša podsvest. To je primer konvergentnog razmišljanja koje je definitisano kao sposobnost mozga da ograniči listu opcija koje razmatra. Konvergentno razmišljanje zasniva se na instinktu i preferencijama. Ovo razmišljanje vam omogućava da date oduška svojim skrivenim željama.

Stil razmišljanja

Test će vam takođe omogućiti da saznate više o vašem tipu razmišljanja. Koliko brzo možete videti ostale životinje na slici i možete li ih videti sve, može vam pomoći da otkrijete koliko ste inteligentni.

Da biste videli pticu i rakove, potrebna je sposobnost usmeravanja pažnje na razlike. Ako ste sve to dovoljno brzo videli, onda vaš mozak obrađuje informacije vrlo efikasno. Osim toga, lako primećujete veze i ponavljanje kombinacija.

Videti konja na slici je još teže, međutim ako ste mogli u potpunosti da razaznate konja, onda to ukazuje na vašu pažnju na detalje. Vi ste duboki mislilac sa dobro razvijenom intuicijom.

Da biste videli delfina, potreban je potpuno drugačiji način razmišljanja. Zapravo je neophodno da opustite oči što je više moguće. Ova sposobnost svedoči o kreativnom i izvanrednom razmišljanju.

Da biste videli medveda, važna je sposobnost da se vidi celokupna slika, bez fokusiranja na detalje.

Što više životinja vidite na slici, veća je verovatnoća da ćete imati razvijenije divergentno (a ne konvergentno) razmišljanje.

Divergentno razmišljanje uključuje postpuak pronalaženja dodatnih opcija za delovanje. Dakle, ako možete da uočite četiri ili više životinja, to znači da već postajete mislilac koji ima različit način razmišljanja.

Rezultati jednog istraživanja ukazuju na to da divergentno razmišljanje ima mnogo prednosti. Takvim ljudima je učenje lakše, oni su inventivniji u potrazi za različitim rešenjima.

(T.T./Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar