Fatalne dadilje koštale su braka mnoge holivudske parove

Više izvora potvrdilo je za američke medije kako je još jednom braku došao kraj zbog prevare. Pevačica Gven Stefani (46) predala je papire za razvod nakon što je saznala da je njen suprug Gevin Rosdejl (50) već tri godine vara sa dadiljom.

Njihov brak trajao je 13 godina, a u avgustu ove godine priznali su kako su odlučili da se razvedu. Još od februaru je Gven otkrila poruke koje je Gevin razmenio sa dadiljom Mindi Man, koja je brinula o njihova tri sina – devetogodišnjem Kingstonu, sedmogodišnjem Zumi i 20-mesečnom Apolu. Dadilja je dobila otkaz, dok je Gevin pokušao da uveri Gven da se radilo samo o flertu. Ipak, nakon nekoliko meseci priznao je prevaru, a Gven je odlučila da ne želi više da bude u braku s njim.

Gven i Gevin samo su jedan u nizu holivudskih parova čiji je bračni život pomutila dadilja. Desetogodišnji brak Dženifer Garner (43) i Bena Afleka (43) završio se zbog njegove prevare i to sa 28-godišnjom dadiljom. Ben je sve demantovao, iako su postojale fotografije njihovog večernjeg susreta, pa se pisalo kako joj je plaćao smeštaj u jednom hotelu kako bi je sklonio što dalje od medija.

Ipak, najveći skandal izbio je kada se saznalo kako bivši guverner Kalifornije i glumac Arnold Švarceneger (68) ima sina sa kućnom pomoćnicom Mildred Bena. Marija Šriver (60), Arnoldova supruga odlučila je da se razvede nakon 25 godina braka u kom je par dobio četvoro dece – Ketrin, Kristinu, Patrika i Kristofera. Mildred je kod Švarcenegerovih radila dve decenije, a dala je otkaz nakon što je 2011. poznati glumac priznao da je bio neveran i da je otac njenog tada 14- godišnjeg deteta.

Slavni glumac Itan Huk (45) je 2009. priznao kako se njegov brak sa Umom Thurman (45) završio kada je počeo romansu sa dadiljom Rajan Šouhjus. Oskarovac je uhvaćen na delu u jednom baru u Montrealu, a tada je za razvod krivio Uminu uspešniju karijeru. Itan i Rajan venčali su se 2008. godine i zajedno imaju dve kćerke – Klementinu i Indijanu.

Preminuli holivudski glumac Robin Vilijams navodno je varao svoju prvu suprugu Valeri Velardi sa Maršom Garces koja je tada brinula o njihovom sinu Zaku. Kratko nakon što se razveo od Valeri, oskarovac je oženio Maršu sa kojom je bio u braku 21 godinu i dobio dvoje dece – kćerku Zeldu i sina Kodija, a razveli su se 2010. godine.

Pre deset godina Džud Lou (42) javno se izvinio svojoj tadašnjoj verenici Sijeni Miler (33) za aferu sa dadiljom Dejzi Vrajt, koja je čuvala njegovo troje dece koje je dobio u braku sa Sejdi Frost. Džud i Sijena raskinuli su 2006. godine, ali su svojoj vezi dali još jednu priliku 2009. ali ljubav je potrajala samo dve godine.

 

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike