U trendu

Hit anketa sa neta: ‘Da li biste radije bili s medvedom ili nepoznatim muškarcem?’

Gotovo kao da je jedan od drevnih filozofa postavio pitanje našeg doba: Da li biste radije bili izgubljeni u šumi s medvedom ili nepoznatim muškarcem?

Nije ni čudo što je ovo hipotetičko pitanje pokrenulo lavinu reakcija na društvenim mrežama i postalo pravi hit sa neta, a odgovori žena su otkrili zapanjujuću sumornu stvarnost.

@screenshothq

The question of being stuck in a forest with a man or a bear is circulating on TikTok right now and sparking some interesting conversation…. we know what our answer would be 🐻🌳 #manvsbear #tiktok #tiktoktrend #trending #challenge #streetinterview #voxpop

♬ Terror Music (Scary Song) – IMPERIUM RECORDS

TikTok nalog @screenshothq bio je izvor ove neobične debate , kada je objavio snimak osam žena koje su odgovarale na pitanje da li bi radije bile izgubljene u šumi s medvedom ili muškarcem. I dok je većina odabrala medveda, samo jedna je bila u suprotnom taboru.

Snimak je postao viralan, izazivajući hiljade komentara i reakcija. Korisnici društvenih mreža su aktivno učestvovali u diskusiji, iznoseći različite stavove i argumente.

Interesantno je da su mnoge žene bile sklonije opciji s medvedom, navodeći da bi radije pretrpele opasnost od divlje životinje nego nepoznatog muškarca. Argumenti su varirali od toga da je medved predvidiviji do statistike koja pokazuje retkost napada medveda na ljude.

Ova debata nije samo zabavna internet senzacija već podstiče i ozbiljne razgovore o poverenju, strahu od nepoznatog i percepciji rizika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.