Najbrža dijeta na svetu: Za 3 dana izgubite 3 kilograma, tajna je u voću koje svi obožavamo

Najbrža i najlakša dijeta je ova, skida kilograme kao od šale

Svaka dama se u letnjem periodu pita koja je najbrža i najlakša dijeta koja će kilograme odneti u kratkom vremenskom roku.

Dijeta sa suvim šljivama se smatra za jednu od najbržih, tako da se preporučuje zdravim osobama koje žele da za veoma kratko vreme izgube višak kilograma.
Iskustva ispitanika nam pokazuju da za dva do tri dana možete skinuti i preko 3 kg viška (gotovo kilogram dnevno) što je izvanredan rezultat!
Ukoliko se sprovodi kako treba, uz pridržavanje jelovnika i preporučenu fizičku aktivnost, efekti mogu biti neverovatni.

Zašto su suve šljive za mršavljenje tako dobre i kako da držite ovu efikasnu trodnevnu dijetu?

Naime, suve šljive za mršavljenje su odličan izbor jer ubrzavaju metabolizam zahvaljujući svojim dijetetskim vlaknima pa se baš zbog toga često i preporučuju u ishrani.

Najbrža i najlakša dijeta – kilogram manje za samo jedan dan

Kasnije, kada budemo došli do pripreme za dijetu, videćete da preporučeni unos iznosi svega 6 suvih voćki dnevno i uz pomoć njih ćete snabdeti organizam sa 15 grama šećera fruktoze i glukoze i negde oko 25 grama ugljenih hidrata.

Fitonutrijenti koji služe za jačanje imuniteta, neutralisanje slobodnih radikala, ali i za očuvanje ćelija koje sprečavaju nastaAko ste u mogućnosti, savetujemo vam da dnevno uzimate bar jednu četvrtinu šolje suvih šljiva, jer na taj način unosite 17 procenata potrebnog dnevnog unosa vitamina A.

Ista količina suvih šljiva sadrži 15 odsto dijetnih vlakana (one nam pomažu za regulisanje šećera u krvi) i 10 odsto od preporučene dnevne vrednosti kalijuma (konzumiranjem namirnica bogatih kalijumom možemo smanjiti rizike od povišenog krvnog pritiska, srčanog udara kao i drugih srčanih oboljenja).nakon kancera, takođe su sastavni deo ovog voća.

Evo i kakav nam meni predlaže dijeta sa suvim šljivama za jedan dan.

Doručak:

6 suvih šljiva

Užina:

jedna jabuka

Ručak:

jedna viršla i kuvano jaje

Popodnevna užina:

isto što i za ručak

Večera:

čaša niskomasnog jogurta

Kao što se da primetiti iz jelovnika najbrža i najlakša dijeta sa suvim šljivama prilično je restriktivna, te se zbog toga nikako ne sme držati duže od 3 dana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.