U trendu

Više od 300 žena uspelo da smrša zbog nje, a ova 3 zlatna pravila su njena tajna!

Fitnes trener otkriva zlatna pravila ako želite da smršate do leta!

Džena Rico je fitnes trener iz Džordžije. Zahvaljujući fitnes savetima za mršavljenje, stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama. Do svoje 27. godine uspela je da pomogne više od 300 žena da smršaju i oblikuju svoje telo, zbog čega je postala i poznata. Ovo su tri zlatna pravila koja preporučuje Džena Rico:

Ne preterujte sa sportom

U procesu mršavljenja veoma je važan pokret koji radite, jer vam pomaže da sagorevate kalorije. Ako fitnes nije vaša ‘šoljica čaja’, Džena Rico ima dobre vesti. Ona kaže da ne morate da provodite sate u teretani, ali vodite računa da svakodnevno vežbate najmanje 30 minuta. Da biste imali motivaciju da poštujete ovo pravilo, dajte sebi nagradu na kraju nedelje, kao što je masaža ili nešto drugo što vam pruža zadovoljstvo, prenosi mondo.rs.

Pridržavajte se „pravila kašike“

Zdrava ishrana treba da vam bude prioritet u procesu mršavljenja, pa će vam povrće, salate i voće, koji su niskokalorični, pomoći da smršate i budete siti duže vremena. Ako ne volite sirovu hranu, umesto da menjate celu ishranu preko noći, pojedite „kašiku“ povrća ili voća uz glavne obroke. Na primer, ako jedete supu za ručak, konzumirajte i salatu! Ovaj trik će vam pomoći da poboljšate svoje navike u ishrani.

Prioritet dajte spavanju

San je veoma važan u procesu mršavljenja, jer se hormoni za sagorevanje masti oslobađaju tokom spavanja. Ako ne spavate dovoljno, možete da osetite promene raspoloženja i dobijete želju za hranom, pa neka vam prioritet bude spavanje od 7 do 8 sati noću.

@jennaaaamariee

These 3 foods are my personal daily staples.

♬ original sound – Jenna Rizzo | Weight Loss

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.