Večera koja topi salo ko od šale

Neke namirnice treba izbegavati za večeru, a neke mogu da vam pomognu u mršavljenju. Važno je i da ne večeravate previše kasno.

Ove namirnice možete jesti za večeru:

Riba

Bogata je omega-3 masnim kiselinama i proteinima. Ako vam nedostaju omega-3 masne kiseline lošije ćete spavati, tako da jedite više ribe za zdraviji san.

Pileće belo meso

Možete se opredeliti i za belo pileće meso za večeru. Grilujte ga, obarite ili ispecite na teflonu. Proteini će vas brzo zasititi.

Orasi 

Idealni su za večeru, jer daju osećaj sitosti. Bolje ćete spavati a i smanjiti rizik od bolesti srca, raka i dijabetesa.

Mlečni proizvodi 

Mleko je bogato kalcijumom. Kalcijum omogućava bolji san a pomaže i u topljenju masnih naslaga.

4 komentara
 1. Anonimni

  Igore care!

 2. Anonimni

  Care

 3. IGOR

  Mislim da je nepotrebno dokazivati naknadno,nesto sto je vec dokazano.Za bolji san,kao i za brzo topljenje kilograma, najbolje je uvece,ne jesti nista,ali zato svako vece pre spavanja,dakle negde oko 22 casa,imati seks,koji treba sa predigrom,da potraje jedno pola sata.Garantovano ce uslediti dobar san,kao i brzo postepeno topljenje kilograma.Pored ovih korisnih stvari,dolazi i do zategnutosi misica celog tela.Takodje,srcani ritam se ustaljuje,a krvni pritisak odrzava na stabilnoj meri.

  1. Luka

   Tacno

Napišite komentar