U trendu

Tajna savršenog izgleda Sofije Vergare

Glumica se strogo drži ova 2 pravila već godinama

Glumica ima 48 godina, a na izgledu joj zavide i duplo mlađe devojke. Ona već decenijama važi za najzgodniju ženu na svetu, a ako ste se pitali kako joj to polazi za rukom, mi imamo odgovor.

Iako i genetika ima svog udela, činjenica je da svoj mladolik izgled i zategnuto, vitko telo duguje proverenom receptu. Sofija je neko ko voli da uživa u slatkišima, ali i u gurmanlucima, ali dobro zna kako da se vrati na pravi put kada pretera i nabaci koji kilogram.

Kako i sama priznaje ima periode kada se malo ugoji, ali se tada uvek strogo pridržava ova 2 pravila i za kratko vreme povrati vitku liniju.

1. Kombinuje vežbe snage i kardio

Kada je u pitanju kardio, najčešće koristi uže ili vozi bicikl, a kada su u pitanju vežbe snage, tu su sklekovi, vežbanje sa tegovima i slično.

2. Na drugom mestu – kolumbijska dijeta

Osnovno pravilo je da ovakav tip dijete ima 5 obroka dnevno, a napravljena je tako da se masti gube sa ciljanih delova, bez da izgubite obline.

Plan ishrane:

Doručak: smuti od svežeg voća i povrća bez imalo masnoća.

Užina: sušeno voće ili mlečni napitak.

Ručak: testenina ili pirinač s umakom koji ne sadrži masnoću.

Užina: sveže voće ili ovsena kaša s čašom sveže ceđenog soka.

Večera: sastoji se uglavnom od proteina iz mesa ili ribe s ugljenim hidratima niskog glikemijskog indeksa poput zelene salate.

Osim toga, Sofija unosi dosta tečnosti, jer upravo voda doprinosi redukciji masnih naslaga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.