U trendu

4 genijalna saveta za seks preko kamere

Pandemija korona virusa zakucala nas je za kompjuter, pa tako sad kafu „pijete“ sa drugaricama preko chat-a, radite od kuće, čestitate rođenje deteta prijateljima takođe od kuće, pozajmljijete knjige iz online biblioteke itd, ali sta je sa seksom? Da, i on je više nego ikad na netu.

Ovo se naravno odnosi za partnere koje je data situacija zatekla odvojene, na različitim krajevima sveta, ili jednostavno u susednoj državi ili gradu. Usled nemogućnosti da budu zajedno, a takođe postaknuti željom da ipak koliko je moguće – budu zajedno, ljubavnici se okreću seksu preko kamere. Možda biste pomislili da je ovo rezervisano samo za mlađu generaciju ili isključivo one smelije, sigurnije u svoje veštine, ali baš naprotiv. Prema iskazima mnogih koji su isprobali ovaj vid seksa, godine ne predstavljaju problem, kao ni vaša veština u stvarnom seksu. Još je manje bitno da li ste ovo ikad pre radili!

Video seks je zabavan, intiman i zaista možete da uživate u njemu ako znate kako. A mi smo tu danas da vam malo pomognemo. Odakle da počnete:

Odaberite odgovarajuću platformu.
Pre nego što se upustite u ovakvu vrstu seksa, trebalo bi da istražite tržište kako biste znali koje platforme dozvoljavaju ovakve chat-ove. Naime, one najaktuelnije Zoom, Skype i WhatsApp, nažalost imaju stroga pravila protiv golotinje. Koliko je nama poznato FaceTime i Telegram nemaju izričita pravila protiv toga.

Upustite se u ovakvu avanturu samo sa osobama u koje imate najveće poverenje
Zašto je ovo važno? Prvenstveno zbog zloupotrebe videa i fotografija koje mogu nastati tokom ovakvog seksa sa vama u glavnoj ulozi. Ukoliko u određenu osobu iz bilo kog razloga nemate dovoljno poverenja da biste joj priredili ovakvu avanturu, onda jednostavno ni nemojte. Ni jedan karantin, virus, ni trenutna udaljenost nisu vredni toga da internetom kruže vaše gole fotografije i snimci.

Zakažite seks preko kamere nekoliko dana unapred
Ovo vam daje mogućnost da se pripremite adekvatno, kako fizički tako i psihički. Osim toga to vam ostavlja mogućnost da napravite ambijent u kom će vam biti prijatno. Takođe imaćete dovoljno vremena da odaberete igračke i lubrikante koje želite da koristite, kao i da smislite tematiku kojom želite da se poigrate.

Postavite kameru na pravo mesto
Pre nego što se upustite u ovu avanturu, trebalo bi da se uverite da je kamera na odgovarajućem mestu, odnosno da su vam obe ruke slobodne, jer realno trebaće vam. Prilikom postavke kamere pobrinite se da vam osvetljenje dolazi spreda a nikako od nazad. Takođe ona bi trebalo da bude postavljena malo više u odnosu na vas, kako bi slika bila privlačnija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.