U trendu

AMS Osiguranje: Putujte bezbrižno i u vreme pandemije

BEOGRAD – AMS Osiguranje poručilo je danas građanima da mogu da putuju bezbrižno i u vreme pandemije i da polisa te osiguravajuće kuće pokriva i lečenje bolesti uzrokovane virusom kovid 19.

„Posle izuzetno teškog perioda usled pandemije koronavirusa, sve što želite je da pobegnete negde na odmor. Ipak, strah da se možete zaraziti ovim virusom u inostranstvu, ne da vam da se opustite. Ne brinite, AMS Osiguranje je tu za vas, jer naša polisa Putnog zdravstvenog osiguranja pokriva i lečenje bolesti uzrokovane virusom COVID-19“, navedeno je u saopštenju.

Iz AMS Osiguranja poručuju da ništa ne prepouštaju slučaju i da potrebe osiguranika uvek stavljaju na prvo mesto.

Zato su, kako je navedeno, proširili paket usluga i uveli dodatno pokriće za slučaj bolesti COVID-19 kojim skupe troškove lečenja u inostranstvu uzrokovane ovim virusom AMS Osiguranje preuzima na sebe.

AMS osiguranje poručuje građanima da pre odlaska na put obavezno zaključe polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i osiguraju se da će pored osnovnog pokrića troškova lečenja u inostranstvu, ukoliko je ugovoreno, biti pokriveni i troškovi za slučaj potvrđene infekcije virusom COVID-19.

To uključuje neophodne medicinske preglede ovlašćenih lekara, testiranje u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije virusom COVID-19, lekove u vanbolinčkom lečenju, bolničko lečenje ili hitnu medicinsku evakuaciju u zemlju prebivališta, u skladu sa uslovima osiguranja.

„Izaberite AMS Osiguranje, jer smo vam omogućili da polisu Putnog zdravstvenog osiguranja uz dodatno pokriće za slučaj bolesti COVID-19 zaključite brzo, sigurno i lako online na našem sajtu, po 30 odsto nižoj ceni! Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu, uključujući doplatu za pokriće COVID-19, za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, koštati svega 1.102 dinara“.

Takođe, ističu da je ušteda velika, a posebno ako se na putovanje ide porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 2.425 dinara za isti vremenski period.

„Sve što treba da uradite jeste da izdvojite nekoliko minuta i od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, ugovorite Putno zdravstveno osiguranje i na odmor krenete potpuno rasterećeni“, navodi se u saopštenju.

Detaljno uputstvo za online zaključivanje polise Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs.

Za više informacija može se se pozvati broj telefona 0800-009-009 ili otići u prostorije u Ruzveltove 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije.

AMS Osiguranje građanima želi srećan put i bezbrižan odmor.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.