U trendu

Ana Ivanović konačno otkrila da li njeni sinovi pričaju srpski

Ana Ivanović, nekada najbolja teniserka planete, jedna je od najvećih sportskih zvezda u našoj zemlji, a i godinama po završetku karijere njen privatni život privlači mnogo pažnje.

Ivanović je sa Bastijanom Švajnštagerom dobila dva sina trogodišnjeg Luku i dvogodišnjeg Leona, a njihove fotografije se retko kada mogu videti u javnosti.

Brižljivo ih tata i mama čuvaju od očiju javnosti, a tek povremeno objasne po neki detalj.

Posle dugog perioda ćutanja i preskakanja pitanja ovakvog tipa, govorila je i o razlici koja u ovom trenutku postoji između dva dečaka kada je Barbara Šet, novinarka „Eurosporta“, pitala da li sa decom pričaju na nemačkom ili srpskom.

„Mlađi sin je mali da priča, ali stariji sin razume četiri jezika, čak i priča pomalo. Razume kad mu se obraćate na srpskom, engleskom, nemačkom i španskom“, rekla je Ana u intervjuu.

Opisala je još jednom kako je izgledao život njihove dece tokom pandemije koronavirusa, koja je potpuno izmenila planetu.

„Vreme leti, pogotovo kad imaš decu. Bilo je izazovno u karantinu, ali imamo baštu ispred kuće, pa deca mogu da se igraju napolju, ali i u kući. Moji roditelji su došli na rođendan starijeg sina i onda su ostali sa nama, jer su bili „zaglavljeni“ zbog virusa i bilo je sve veoma lepo. Kad dobijete decu nikad ne spavate normalno, ja dve godine nisam maltene ni spavala. Međutim, mlađi sin spava jako dobro tako da je za sada dobro“, istakla je Ivanović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.