Beriša:Rama otišao po vakcine u SAD, a kupuje patike

TIRANA – Bivši albanski premijer Salji Beriša objavio je danas fotografije premijera Edija Rame u jednoj od prodavnica u Njujorku kako kupuje patike, uz poruku da je Rama „u Njujorku pet dana zbog vaše vakcine, ali i zbog šopinga za sebe“.

Rama je pre nekoliko dana otputovao u SAD kako bi razgovarao sa proizvođačima vakcina o kupovini istih za Albaniju, prenosi albanski portal Panorama.

Beriša je na svom Tviteru objavio fotografije na kojima se vidi Rama u crnom kaputu, šarenoj maski kako isprobava patike u jednom tržnom centru.

Rama je prošle nedelje objavio post na istoj društvenoj mreži u kome je javnost obavestio da putuje u SAD kako bi od američkog proizvođača obezbedio vakcine protiv korona virusa

„Obezbeđivanje vakcine u što kraćem roku je prioritet naše borbe protiv nevidljivog neprijatelja i nećemo ostaviti kamen na kamenu kako bi vakcina što pre počela da stiže u Albaniju. U tu svrhu služi kontakt licem u lice sa proizvođačima vakcina. Na putu za SAD“, napisao je Rama 5. decembra na Tviteru.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.